Samen werkt!

Doe ook mee!

Bij de Vereniging Flevofood houden we van samenwerken. Want samen werkt.
Wat ons verbindt is de passie voor het Flevolandse voedselproduct. Met elkaar kunnen we dan ook meer bereiken dan alle bedrijven afzonderlijk. Hoe meer bedrijven lid zijn van de netwerkvereniging, hoe groter de gezamenlijke kracht. En dat biedt ieder bedrijf afzonderlijk vele voordelen. Of u nu teler bent, producent, cateraar of retailer, de Vereniging Flevofood biedt de structuur om de grote diversiteit aan bedrijven in de regionale voedselketen te bundelen en zo gezamenlijk te profiteren van kansen zoals de Floriade 2022.

Wat levert het op?

Het lidmaatschap van de Vereniging Flevofood biedt u jaarlijks vele voordelen. Daarnaast vergroot u via de Vereniging eenvoudig uw netwerk.

Lid worden

Webshop

mogelijkheid uw producten beschikbaar te maken in onze B2B webshop

2

Netwerkbijeenkomsten

Gratis

vermelding van uw bedrijf op deze website

Eten uit de Korte Keten

mogelijkheid tot extra afzet van uw producten in de korte keten

Gratis

naar alle activiteiten met 1 of 2 mensen

2

inspirerende Food Tours;
1 in Flevoland en 1 er buiten

Bijdrage

Om te profiteren van deze voordelen bedraagt het Basis lidmaatschap € 200,- per jaar. Eén persoon uit uw organisatie kan gratis deelnemen aan alle activiteiten. Ook wordt uw bedrijfsnaam en website vermeld op deze site.

Voor € 350,- per jaar bent u Premium lid en kunt u met 2 personen gratis naar alle activiteiten. Naast uw bedrijfsnaam en website wordt ook uw logo op deze site vermeld.

Voorwaarden

Lidmaatschap is voorbehouden aan professionele foodbedrijven gevestigd in Flevoland. De voorwaarden zijn:

  1. Lidmaatschap minimaal 1 jaar met intentie voor 3 jaar en stilzwijgende verlenging
  2. Drie maanden opzegtermijn voor het einde van het kalenderjaar
  3. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis voor 1 of 2 personen per organisatie. Wilt u met meer mensen komen? Dat kan. Extra deelnemers betalen € 25,- per kennissessie en € 75,- voor een excursie. Deelname geldt op basis van beschikbaarheid.

Netwerkpartner worden

Ook instellingen binnen overheid, financiële wereld en onderwijs kunnen partner worden. Bent u geïnteresseerd om partner te worden, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Lid worden

Lid worden

Lidmaatschap

Gegevens organisatie

Contactgegevens

Klik hier om reCaptcha-cookies te accepteren voordat u het formulier verstuurt.