Flevolandse producenten hebben de krachten gebundeld en bieden samen de Flevour Box aan. De box zit vol overheerlijke producten uit de provincie Flevoland: van wortels en uien tot oesterzwammen en platbrood. Met het bestellen van de box steun je Flevolandse producenten en haal je de Smaak van Flevoland in huis!

Smaakmaker, tv-chef, kookboekenschrijver en inwoner van Almere, Nadia Zerouali, is ambassadeur van de Flevour Box. Zij stelde de box mede samen en ontwikkelde bijpassende recepten. De recepten zijn te vinden op de Flevour Box website: smaakvanflevoland.nl

Levergebied: Almere, Lelystad, Dronten en Zeewolde

De Flevour Box is leverbaar in gemeente Almere, gemeente Lelystad, Dronten en Zeewolde. Onze leverdagen zijn dinsdag (alleen Dronten), woensdag en vrijdag. Kies bij bestelling de leverdag naar keuze.

Gemeente Almere | woensdag en vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur

Gemeente Lelystad | woensdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur

Dronten | dinsdag en vrijdag tussen 14.00 tot 18.00 uur

Zeewolde | woensdag en vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur

De Flevour Box is een samenwerking tussen de vereniging Flevofood, die hun netwerk van producenten inzet, de Lelystadse Boer en Local2Local die zorg dragen over de logistiek. Food Cabinet en Studio Daagsch hielpen met de realisatie. 

Meer weten over de Flevour Box? Kijk voor meer info op www.smaakvanflevoland.nl of volg onze social media kanalen: Facebook en Instagram

Nadia Flevour Box Flevofood
Nadia Zerouali met de Flevour Box. Foto: Sven Benjamins
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO