OPROEP

Nu de Floriade Expo 2022 dichterbij komt en vorm begint te krijgen, 14 april t/m 9 oktober, doen we een beroep aan iedereen die Flevofood een warm hart toedraagt.

Wie kan en wil er assisteren bij het bemensen van de Flevofood Dome?

Wat wordt er van je verwacht:
• Aanwezig van (tegen) 10u – 19u (of een deel)
• De audio/video presentatie starten (aanzetten)
• Gastvrouw/-heer zijn, samen met bv. studenten van Aeres Hogeschool
   ◦ Vragen beantwoorden van bezoekers van de Expo
   ◦ Vrij toegang tot de Floriade

Meld je aan en je wordt binnenkort uitgenodigd voor de eerste vrijwilligersbijeenkomst.

Beste lezers,

Na alle onzekere tijden, lijkt het nu toch te gaan gebeuren, de Floriade Expo 2022 in Almere, gelukkig grotendeels veilig buiten!

Ook Flevofood en haar leden (ondernemers, gemeentes, producenten etc. etc.) zullen zich er kunnen presenteren. Flevofood heeft samen met partners meerdere kavels op het Floriade terrein georganiseerd. Uiteraard zullen ‘product uit Flevoland’ en de ‘korte keten’ belangrijke speerpunten in de presentatie zijn.

Op een van de kavels staan vier z.g. Domes (zie foto’s), hierin zullen gedurende de 180 dagen diverse bijeenkomsten worden georganiseerd.

De grote Dome is voor de permanente tentoonstelling en de kleinere kunnen flexibel worden gebruikt (door leden, partners, etc), dus ook leden kunnen hier gebruik van gaan maken! In de Domes is audio/video aanwezig en in overleg kan er voor de catering worden gezorgd.

Wil je dus een themadag, workshop o.i.d. organiseren, voor je klanten, relaties, werknemers, vraag dan naar de beschikbaarheid en combineer het met een bezoek aan de rest van de Floriade!

Tevens zullen Bejo zaden en Pixelfarming de verschillende methoden van teelten presenteren waarbij Pixelfarming een robot zal  introduceren.

Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.

Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. Je kunt een reis maken langs de vele in-bloei-staande tuinen, het inspirerende arboretum en smullen van verrassende groene gerechten of jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils. 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Vereniging Flevofood

x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO