Nieuwe subsidie op komst voor omslag naar Kringlooplandbouw

Agrarische ondernemers die de omslag naar kringlooplandbouw willen maken, kunnen binnenkort gebruik maken van de mogelijkheid om onafhankelijke expertise in te kopen via de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (Sabe). Hiervoor stelt het Rijk € 45 miljoen beschikbaar. De nieuwe, nog te publiceren subsidieregeling is één van de stappen die het voor boeren en tuinders mogelijk maakt om te investeren in een duurzame toekomst van hun bedrijf.

Meer info: Rijksoverheid


Flevour Box en Flevour Magazine

De Flevour box is terug! Na het succes van de box afgelopen voorjaar is de box terug met een nieuw concept. De Flevour box wordt vanaf nu als maandelijkse inspiratiebox verkocht waarmee inwoners van Flevoland meegenomen worden in de seizoenen en kennis kunnen maken met het Flevolandse voedsellandschap. De inhoud van de box wordt samengesteld met producten van boeren, tuinders, bakkers, brouwers, imkers en andere smaakmakers die lid zijn van de vereniging Flevofood.

Ook vind je op de website het digitale Flevour magazine waarin je op de hoogte blijft van de producten die je in de box verwachten kan, ook worden hier boeren en producenten onder de aandacht gebracht en vind je er heerlijke recepten!


Samenwerking met Impact

Om de Flevour boxen in te pakken is Flevofood een samenwerking aangegaan met Impact, hun focus ligt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze opdracht op locatie, bij akkerbouwbedrijf Zonneheerdt,  is voor velen van hen een prachtige kans om werkervaring op te doen en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 

Hartelijke groet namens Bestuur Vereniging Flevofood, 

Bauke van der Veen

x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO