Flevoland is gemaakt voor voedselproductie. Ook vandaag zijn vele voedselondernemers in de stad en op het platteland bezig om op nieuwe manieren bij te dragen aan de ontwikkeling van Flevoland. Dat verhaal is het vertellen waard! Diegenen die zich daarvoor inzetten en de band tussen consumenten en voedselproducenten versterken, zetten wij in het zonnetje. Daarom reiken wij dit jaar voor het eerst de Waarde-Ring uit. U kunt ons daarbij helpen! Nomineer uzelf of iemand die u kent. Dit kan nog tot en met 20 september 2023. Gedeputeerde Jan Klopman reikt de Waarde-Ring tussen 7 en 14 oktober 2023 uit aan drie personen.

Iemand nomineren

Wie mogen wij in het zonnetje zetten? Welke Flevolander laat zien waar ons voedsel vandaan komt? Wie brengt het bij ons op het bord? Wie vertelt op unieke wijze het verhaal? Is het een boer, kok, dierenarts, visser, producent, verkoper, trekkerbouwer, enzovoort? We nodigen u uit om uzelf of iemand anders aan te dragen. Gebruik daarvoor dit formulier. Benoem daarbij in maximaal 100 woorden waarom deze persoon de Waarde-Ring verdient. Hoe en aan wie vertelt deze persoon het verhaal van het Flevolandse voedsel? Hoe brengt diegene consument en de producent dichter bij elkaar? Het benoemen van een concreet voorbeeld, helpt ons zeker bij het kiezen van een winnaar.

Waarom deze prijs?

De Waarde-Ring is een waarderingsprijs van de Dutch Food Week. Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Dutch Week is dit jaar van 7 tot en met 14 oktober 2023. Het is de nationale week van ons eten, waarin heel Nederland bewust wordt van ons voedsel. Door honderden activiteiten die deze week plaatsvinden kan iedereen meedoen. Meer weten? Ga naar de website van Dutch Food Week

YouTube player
Click to access the login or register cheese
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO